Loading...
Calea Fagarasului 29, Brasov - Cod: 500053 0720.101.201 office@santours.ro

- Despre noi -

Călătoria cu noi este mereu o plăcere. Hai și tu!


IMG_7986 Suntem o companie de transport experimentată, cu o vechime de peste 22 de ani pe piață. Încă din 1994, oferim soluții de transport de persoane la standarde înalte, respectând exigențele tuturor clienților noștri.


Datorită experienței cumulate și a serviciilor de calitate oferite, suntem deseori recomandați de clienții noștri, lucru care ne motivează să mergem mai departe. Ne-am extins, ajungând în prezent la o flotă formată din 16 microbuze Iveco și o serie de mașini premium marca Mercedes pe care le punem la dispoziția voastră.


Șoferii noștri sunt atestați profesional și sunt mereu o companie plăcută pentru clienții noștri, dezvoltând relații de prietenie pe parcursul drumului. Aceștia sunt amabili, educați și vorbitori de limba engleză.


De-a lungul timpului, ne-am adaptat și ne-am diversificat gama de servicii, oferind în prezent nu doar închirieri pentru curse ocazionale ci și transferuri către aeroport, transport internațional, transport în scop business. De asemenea, organizăm săptămânal curse către târgul de cumpărături Parndorf, situat în apropiere de Viena, Austria.


Vrei să pornești la drum cu noi? Indiferent de nevoile tale, noi suntem pregătiți! Contactează-ne pentru detalii!


MERCEDES CLASA C (4+1)   MERCEDES VITO (8+1)   IVECO DAILY (19+1)